Zwaardvis stoelpoten (samenstellen)

Zwaardvis maakt stuuronderstellen van hoge kwaliteit. Op deze pagina kunt u zelf een stoelonderstel samenstellen.  Zoek een stoelzuil met de juiste hoogte, vervolgens de montageflens ( vast of verplaatsbaar),  de juiste stoeldrager en eventueel een voetensteun en/of slede.

LET OP:  Nagenoeg elke Zwaardvis stoelkuip wordt standaard geleverd inclusief een stoeldrager voor een buisdiameter van 60mm.  Uitzonderingen zijn de types ADVANTAGE, WINDHOEK, CALIFORNIA H EN SAN DIEGO; deze worden geleverd exclusief stoeldrager.


Weergave:


Bezig met laden...
Zwaardvis kruisvoet
Zwaardvis heeft verschillende montageflenzen om de stoelzuilen op de vloer te bevestigen. Buisdiameter 76mm. De kruisvoet is een flens voor een verplaatsbaar stoelonderstel.
€ 152,75
Prijs per stuk
ZWAARDVIS ONDERSTEL DELTA MX HANDMATIG (3 HOOGTES)
Een verplaatsbare en in hoogte verstelbare stoelonderstel met borgclip.
€ 365,00
Prijs per stuk
ZWAARDVIS ONDERSTEL DELTA PX GASVEER (DRIE HOOGTES)
Een verplaatsbare in hoogte verstelbare stoelonderstel met borgclip.
€ 475,00
Prijs per stuk
Zwaardvis opbouwflens
Zwaardvis heeft verschillende montageflenzen om de stoelzuilen op de vloer te bevestigen. Buisdiameter 76mm. De opbouwflens is een flens voor vaste montage.
€ 56,65
Prijs per stuk
Zwaardvis opklapbare voetensteun Proteus
Deze steun monteert u op de Poseidon of Proteus stoeldrager. Deze voetensteun is uitgevoerd in RVS met een blank gelakte opklapbare voetenplank. De hoogte van de steun is instelbaar in drie standen.
€ 399,00
Prijs per stuk
Zwaardvis Sphinx PX
Solide geanodiseerd aluminium stoelonderstel met gasveer. De buitenhuis heeft een gladde oppervlakte en de binnenhuis is geribbeld. Buisdiameter 129/108mm.
€ 1.118,25
Prijs per stuk
Zwaardvis stoeldrager voor montage op zuil voor buisdiameter 60mm
Monteer een stoeldrager tussen de stoelkuip en de stoelzuil. Tussen de stoeldrager en de stoelzuil kunt u ook een stoelslede monteren. Voor buisdiameter 60mm.
€ 78,00
Prijs per stuk
Zwaardvis stoeldrager voor montage op zuil voor buisdiameter Ø76mm
Monteer een stoeldrager tussen de stoelkuip en de stoelzuil. Tussen de stoeldrager en de stoelzuil kunt u ook een stoelslede monteren. Voor buisdiameter 76mm.
€ 78,00
Prijs per stuk
Zwaardvis stoelonderstel Proteus PB
Heavy Duty aluminium stuurstoelonderstel met verstelbare hoogte. 360° "draaibaar, gasveer
€ 1.335,00
Prijs per stuk
Zwaardvis Stoelslede 19 cm verstelbaar
Zwaardvis Stoelslede 19 cm verstelbaar
€ 110,00
Prijs per stuk
Zwaardvis Stoelslede voor kistmontage
Zwaardvis stoelslede voor kistmontage. Hoogte 75mm en 95mm verschuifbaar. 2-zijdige vergrendeling met hendel aan de voorzijde.
€ 165,00
Prijs per stuk
Zwaardvis stoelzuil gasdruk 330-440mm
De aluminium stoelzuilen zijn in hoogte verstelbaar, 360° draaibaar en in elke positie vast te zetten. De zuilen zijn onderaan conisch. Voor een vaste en verplaatsbare stuurstoel. Buisdiameter 76/60mm
€ 265,00
Prijs per stuk

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons op: (0031)297320764