Niet gestoffeerde stuurstoelen

Wilt u zitplaatsen in verschillende kleuren dan de standaardversies? Wil je je onderscheiden van de rest of de huidige stoffering aan te passen? VETUS biedt de oplossing: maak kennis met ons op maat gemaakte stoelprogramma. VETUS biedt 15 kleuren kunstleer, geschikt voor vochtige omstandigheden, in het naar maat gemaakte stoelprogramma. Selecteer gewoon twee of meer van de niet-gestoffeerde stoelen uit het naar maat gemaakte programma, kies je kleur (en) en laat de rest aan ons over! We kunnen zelfs uw logo borduren als u dat wilt. Voor bestaande boten kunnen we skai ook op de rol leveren, zodat de rest van uw bekleding kan worden afgestemd op uw nieuwe stoelen. Dus of u nu gewoon het bestaande kleurenschema wilt wijzigen of een nieuwe boot bouwt, VETUS kan u hierbij helpen! Het skai-kunstleer is onderhoudsvrij en water- en UV-bestendig. Verkrijgbaar in rollen van 1,37 meter breed en 5 meter lang.

 

Specificaties
  • 15 kleuren imitatieleer (skai) geschikt voor toepassing aan boord van schepen
  • Leverbaar met carbon-look of leerstructuur toplaag
  • Optioneel geborduurd logo

 

Alle stoelen zijn geschikt voor het naar maat gemaakte stoelprogramma, maar de volgende stoelen zijn zonder bekleding uit voorraad leverbaar: Commander (CHCOMU), Queen (CHFUSQU), King (CHFUSKU), Master (CHFASU) en Pilot (CHSPORTU).

 

Kleurencombinaties zijn ook mogelijk. Het naar maat gemaakte stoelprogramma van VETUS is beschikbaar op speciale bestelling. Minimale bestelhoeveelheden voor op maat gemaakte stoffering zijn 2 van elk type stoel. Prijs op aanvraag.


Weergave:


Bezig met laden...
Vetus stuurstoel Commander niet gestoffeerd
(0)
€ 559,00
Prijs per stuk
Korting -4%
Vetus stuurstoel King niet gestoffeerd
(0)
€ 365,00 € 350,00
Prijs per stuk
Korting -4%
Vetus stuurstoel Master niet gestoffeerd
(0)
€ 625,00 € 600,00
Prijs per stuk
Korting -6%
Vetus stuurstoel Pilot niet gestoffeerd
(0)
€ 341,00 € 320,00
Prijs per stuk
Korting -3%
Vetus stuurstoel Queen niet gestoffeerd
(0)
€ 436,00 € 425,00
Prijs per stuk