Klaptafels

Klaptafels
Met een teak klaptafel kunt u overal aan boord een gezellig eethoekje creëren. Wij leveren inklapbare tafels in veel verschillende maten en modellen. Onze dinertafels hebben een inklapbaar onderstel met 2 of 3 posities. De klaptafels kunnen daardoor als eettafel en als borreltafel worden gebruikt. 

 Weergave:


Bezig met laden...
ARC teak inklapbare tafel Bretagne 110x70 cm - Ongeolied
Hoogwaardig teak inklapbare eettafel die door zijn DRIEM hoogteposities ook te gebruiken is als borreltafel. Verkrijgbaar ongeolied en geolied. Bestand tegen alle weersomstandigheden.
€ 720,00
Prijs per stuk
ARC Klaptafel Soleil 70x45 cm
Een compacte inklapbare boottafel. Deze teakhouten tafel heeft twee hoogteposities. Alleen verkrijgbaar in een ongeoliede versie.
€ 375,00
Prijs per stuk
ARC Klaptafel Wicker 113x93 cm
€ 885,00
Prijs per stuk
Korting -18%
ARC set Teak tafel met 2 teak klapstoelen ongeolied.
AANBIEDING 3 delig outdoor/ camping /boot / tuinset bestaande uit een inklapbare teak tafel en 2 opklapbare teak stoeltjes. Ongeolied.
€ 549,00 € 449,00
Prijs per stuk
ARC Teak Inklapbare tafel Ibiza 100 x 60 cm
De teak inklapbare blokrooster tafel Ibiza heeft drie hoogteposities waardoor deze als borrel-, koffie- en eettafel gebruikt kan worden. Geolied en ongeolied verkrijgbaar.
€ 599,00
Prijs per stuk
ARC Teak inklapbare tafel Mallorca 125x80 cm
De op Ć©Ć©n na grootste teak blokroostertafel van ARC. De inklapbare tafel heeft drie hoogteposities waardoor deze als borrel-, koffie en eettafel gebruikt kan worden. Geolied en ongeolied.
€ 798,00
Prijs per stuk
ARC Teak Inklapbare tafel Menorca 110x70 cm
De teak inklapbare blokrooster tafel Menorca heeft drie hoogteposities waardoor deze als borrel-, koffie en eettafel gebruikt kan worden. Geolied en ongeolied verkrijgbaar.
€ 690,00
Prijs per stuk
ARC Teak inklapbare tafel San Remo 150x85 cm
De grootste teak blokroostertafel van ARC. De klaptafel heeft drie hoogteposities waardoor deze als borrel-, koffie en eettafel gebruikt kan worden. Verkrijgbaar geolied en ongeolied.
€ 1.099,00
Prijs per stuk
ARC Teak klaptafel Southampton
De teak boottafel Southampton is de ideale klaptafel. U kunt deze eenvoudig inklappen en opbergen. Met het bij te bestellen tussenstuk wordt de tafel verhoogd en verlengd.
€ 320,00
Prijs per stuk
Inklapbare tafel Monte Carlo 75x55 cm
Een teakhouten blokroostertafel met 2 hoogte posities. Deze inklapbare tafel is gemaakt van hoogwaardig teak en verkrijgbaar in een geoliede en ongeoliede uitvoering.
€ 475,00
Prijs per stuk
Inklapbare tafel Provence 90x70 cm - Ongeolied
Een teak boottafel die als borrel en eettafel gebruikt kan worden. Gemaakt van hoogwaardig teakhout. Bestand tegen alle weersomstandigheden. Leverbaar geolied en ongeolied.
€ 599,00
Prijs per stuk
Klaptafel met tussenstuk Saint-Raphaƫl
Een ideale ronde klaptafel voor op uw boot. Zonder tussenstuk te gebruiken als bijzettafel. Met tussenstuk wordt deze verhoogd tot dinertafel. Geolied en ongeolied verkrijgbaar.
€ 489,00
Prijs per stuk